Medewerkers

Scandinavian Travel Group
Astrid Ouwendijk

- managing director -

Mijn opleiding toerisme heb ik gevolgd aan de vakschool in Breda en ben daarna aan de slag gegaan als specialiste op bestemmingen in Noord-Europa. Graag adviseer ik u over landen als IJsland en Færøer Eilanden, Noorwegen, Denemarken, Zweden en Finland. Uit reiservaring vertel over de mooiste bezienswaardigheden en welke route u het beste kunt rijden met uw auto, motor of camper door Scandinavië. Bij TROLL TRAVEL ben ik werkzaam als office manager en derhalve verantwoordelijk voor de uitvoering en ontwikkeling van onze merken.

Scandinavian Travel Group
Laura Gijbels

- production & sales -

Na het behalen van mijn HAVO-diploma was al snel duidelijk waar mijn passie lag; reizen. Direct na mijn schooltijd kon ik aan de slag bij TROLL TRAVEL. Hier werden mij de fijne kneepjes van het reisvak geleerd en de voorliefde voor Noord-Europa. Nieuwsgierig geworden naar andere bestemmingen buiten Noord-Europa besloot ik tijdelijk mijn horizon te verbreden. Inmiddels heb ik een schat aan reiservaringen door andere landen en continenten te bezoeken. Deze deel ik graag met u.

Scandinavian Travel Group
Maryse de Visser

- production & sales -

Al vele jaren werkzaam in de reiswereld. Ooit begonnen bij een middelgrote reisorganisator als reserveringsmedewerker en supervisor op de afdeling verre reizen. Vervolgens een “move” gemaakt naar het reisbureau, waar ik klanten aan de balie enthousiast kon maken voor vele bestemmingen. Ik hou van een persoonlijk contact en gebruik daarbij al mijn ervaring om een geslaagde reis-op-maat samen te stellen voor mijn cliënt ! Sinds 2016 ben ik werkzaam bij TROLL TRAVEL in Zwijndrecht en actief voor al onze merken.

Scandinavian Travel Group
Leontine Gouman

- production & sales -

Sinds mei 2019 ben ik werkzaam bij TROLL TRAVEL. Maar geen onbekende in de reiswereld. Ik ben hiervoor 20 jaar werkzaam geweest op een reisbureau en heb in al die jaren veel ervaring met diverse bestemmingen opgedaan. Nu werkzaam bij TROLL TRAVEL. Hier kan ik mijzelf meer specialiseren in de vele mooie bestemmingen van Noord Europa. En het leukst daarvan vind ik het persoonlijk contact om vervolgens samen met u een mooie onvergetelijke reis samen te stellen. Ook voor al uw sportieve uitdagingen kunt u bij mij terecht, want zelf doe ik niets liever dan mountainbiken en (race)fietsen.

Scandinavian Travel Group
Hans Vergouwe

In memoriam

Hans Vergouwe is overleden op 17 april 2020.

Hans was vanaf 1969 werkzaam in het uitgaand toerisme met bestemming Noord-Europa. Het is nu ruim 40 jaar geleden, dat hij specialist Troll Travel startte.

Het succes zit onder meer in het organiseren van reizen naar niet-alle daagse plekken, of beter gezegd: het gebied van Noordzee, Oostzee, Noordelijke IJszee en Noord-Atlantische Oceaan. Met zijn ervaring als reisexpert zag hij er niet tegenop nieuwe zaken te ondernemen. Zo nam hij het ingrijpende besluit het ‘gewone’ reisbureau vaarwel te zeggen en verder te gaan als organisator van een breed scala van bijzondere individueel- en groepsreizen. TROLL TRAVEL richt zich sindsdien op het betere maatwerk. Populair is het programma Scandinavian Oldtimer Tours. Zijn hobby’s waren jukeboxen en oldtimers, hoe kan het ook anders.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail