Nieuwe website voor Motorbike Tours

Er is een geheel nieuwe en rijk geïllustreerde website verschenen van Scandinavian Motorbike Tours, het bedrijf dat met veel succes meerdaagse motortochten vanuit Nederland en België organiseert naar Noord-Europa, Færøer Eilanden en IJsland. De volledig verzorgde tourarrangementen bieden de deelnemers de mogelijkheid op een comfortabele en veilige manier door prachtige streken te rijden waar de natuur nog in hoofdletters wordt geschreven. De landen waar de tochten zijn uitgeschreven zijn Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Færøer Eilanden en IJsland. In deze gebieden heeft Scandinavian Motorbike Tours een ervaring van meer dan 35 jaar. Alle inschrijvingen vallen onder de SGR, Stichting Garantiefonds Reisgelden.
Op de aantrekkelijke website wordt duidelijk gemaakt hoeveel mogelijkheden er voor de liefhebbers van tochten met motoren zijn. Er worden arrangementen aangeboden variërend van 5 tot en met 22 dagen. Een flink aantal is volledig uitgewerkt, waarbij kan worden gekozen uit verschillende opties. De Noordkaap is een van de reisdoelen, maar er zijn ook tourtochten bij waarbij Oslo, Stockholm of Helsinki worden aangedaan, die door het merengebied van Jutland in Denemarken of langs spectaculaire bergwegen en fjorden in Noorwegen voeren. Er kan héél veel bij Scandinavian Motorbike Tours, dat flexibel is en steeds met nieuwe, aantrekkelijke opties komt. Zo is het nu mogelijk een reis naar Fins Lapland gedeeltelijk ook met een Finse nachttrein te maken, die motoren en reizigers 985 kilometer over de weg bespaart.
Scandinavian Motorbike Tours doet er alles aan om de voorlichting op een hoog peil te houden. Daarom is de website geheel vernieuwd, waardoor deze de mogelijkheden nog overzichtelijker en helderder voor het voetlicht brengt. Alle informatie is bovendien voorzien van schitterend nieuw beeldmateriaal.
———————————————————————————————————————————–

Informatie: Hans Vergouwe +31 (0)6 20594460