Wat maakt onze motorreizen echt onvergetelijk? Dat komt met name door onze toegewijde reisbegeleiding die elke kilometer met enthousiasme en expertise begeleidt.

Onze reisbegeleiders zijn niet alleen liefhebbers van de weg; ze zijn de architecten van jouw ultieme motorervaring. Met een grote passie voor avontuur en een schat aan kennis over de beste routes, staan ze klaar om jou te begeleiden op een reis die je niet snel zult vergeten.

Van kronkelende bergpassen tot uitgestrekte kustwegen, onze reisbegeleiders zijn jouw metgezellen op het pad naar ongekende vrijheid.

Zij kijken ernaar uit je te ontmoeten op één van onze groepsreizen en zullen er mede voor zorgen dat jouw reis een ongeëvenaarde ervaring wordt !

Hans & Yvonne Vrolijk

Onze enthousiaste begeleiders Hans en Yvonne Vrolijk hebben al vele jaren ervaring met het begeleiden van groepsreizen met de motor.

Hans rijdt al vanaf zijn 18e motor en rijdt op een BMW1200GS. Yvonne maakt haar kilometers op haar vertrouwde Suzuki DL650 V-Strom Adventure. Reizen is hun grote passie en ze hebben dan ook veel bestemmingen bezocht met de motor, met name in Noord-Europa.

Als je op reis gaat met Hans en Yvonne zullen zij je alles vertellen over de natuur, cultuur en historie van de bestemming. Je komt dan zeker terug met leuke en enthousiaste verhalen over de bestemming waar je bent geweest.

Job en Henny Slagter

Job Slagter is een ervaren begeleider van diverse (motor)groepsreizen en nog gedeeltelijk werkzaam als docent. Hij maakt ieder jaar wel enkele motorreizen voornamelijk naar Zuid-Europa, waarvan veel in voormalig Joegoslavië. Na het uiteenvallen in 2006 is hij ook in onder andere Servië, Kroatië, Slovenië, Bosnië en Montenegro geweest.

Job heeft iedere bergpas in Europa wel gereden, alleen, in een groep of samen met zijn vrouw Henny Slagter achterop zijn BMW R 1250 GS. Vorig jaar hebben ze samen een reis naar Sardinië en Corsica gemaakt en ze verheugen zich nu al op hun volgende reis. Hij rijdt al vanaf zijn 25e motor,  altijd BMW gereden en wil na zijn pensionering graag nog meer motorreizen voor Motorbike Tours gaan maken.

Hij vindt het vooral belangrijk dat hij samen met de groep mooie ervaringen van de reis, zoals de prachtige natuur, bijzondere steden, en geweldige motor-stuurwegen, kan delen.

Job en Henny zijn gezellig, humoristisch en welbespraakt en hebben veel kennis over Zuid-Europese bestemmingen.