Wij nodigen je graag uit voor een informatiemiddag over onze groepsreizen 2024 naar een aantal prachtige bestemmingen! Of je nu droomt van kronkelende wegen door de Adriatische kust van Kroatië, de fjorden van Noorwegen, de ongerepte wildernis van IJsland, de betoverende landschappen van Schotland of de mysterieuze Færøer Eilanden. We hebben een aantal prachtige avonturen voor je in petto die je zeker zullen fascineren.

Deze informatiemiddag is de perfecte gelegenheid om met elkaar te proosten op het nieuwe jaar en meer te weten te komen over onze reizen, de routes en wat je kunt verwachten. Onze ervaren reisleiders zullen je meer inzicht geven in de unieke ervaringen die je te wachten staan.

Datum: zaterdag 6 januari 2024

Tijd: 14.00 uur

Locatie: ons kantoor, adres: Willem Alexanderhof 1A, 3331 AS Zwijndrecht

Om je plaats te reserveren voor deze informatiemiddag, vragen we je vriendelijk om het aanmeldingsformulier hieronder in te vullen. We kijken ernaar uit om jou en andere enthousiaste motorrijders te verwelkomen.

 

Ongepubliceerde vorm

 

Als je vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kunnen niet wachten om onze passie voor motorreizen met jou te delen en je te inspireren voor jouw volgende avontuur op twee wielen.

Tot ziens op de informatiemiddag!